Trolol
Image default
Hobby en vrije tijd

De leuke activiteiten van deze groepsaccommodatie in Gelderland

Wilt u een actief bedrijfsuitje organiseren bij een prachtige groepsaccommodatie in Gelderland? Stel dan een arrangement vol met leuke activiteiten samen bij De Westernboerderij nabij Arnhem. Deze specialisten beschikken over een erg ruim terrein met de mogelijkheid om diverse leuke activiteiten zowel binnen als buiten te organiseren. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan boogschieten, countrygolf of paintballen. De mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje zijn eindeloos bij deze specialisten. Welke activiteit u uiteindelijk ook besluit te gaan doen met u en uw collega’s, het gaat gegarandeerd goed zijn voor de teambuilding. Het is bij veel van de activiteiten namelijk nodig om goed samen te werken. De vaardigheden die u en uw collega’s tijdens deze activiteiten opdoen, kunnen zij daarna ook toepassen op de werkvloer. Goede samenwerking verbetert uiteindelijk de productiviteit en gezelligheid binnen uw onderneming.

Kies voor een overnachting

Uw actief bedrijfsuitje is pas een echt succes als u deze samen met elkaar gezellig afsluit, ook dat is mogelijk bij de groepsaccommodatie van De Westernboerderij in Gelderland. U organiseert hier namelijk een heerlijk diner, zoals een barbecue of buffet, maar het is ook mogelijk om samen te genieten van een heerlijke overnachting midden in de natuur. U slaapt dan samen met uw gezelschap in een tipi die plaats biedt aan tien personen. Deze tipi is voorzien van een verwarming en een koelkast, u hoeft enkel zelf een slaapzak en kussen meenemen. Een overnachting bij deze avontuurlijke accommodatie is een goed idee omdat u samen met uw gezelschap geniet van een mooie zonsondergang en een prachtig kampvuur.

Ga de uitdaging aan

Ben je geïnteresseerd en wilt u graag een actief bedrijfsuitje organiseren bij deze groepsaccommodatie in Gelderland? Bezoek dan direct de website van deze experts en stel een passend arrangement samen. U vindt zeker een activiteit waar iedereen van geniet in het ruime aanbod aan activiteiten.