Trolol
Image default
Mode en Kleding

Herfst en winter 2018? Leuke vestjes!

Het is bijna weer herfst, dat betekent dat het in Nederland al snel een beetje frisjes wordt. Korte broeken en mouwen weer is het dan niet meer. Het wordt tijd om de vestjes uit de kast te halen. Er zijn tegenwoordig erg leuke dames vesten online te verkrijgen, bijvoorbeeld bij Demm Shop. Ze hebben namelijk leuke dames vestjes voor elke gelegenheid: trendy, comfortabel en netjes. Maar wat is mode deze tijd? 

Herfst en winter mode 2018

De mode trends van dit jaar voor de herfst en de winter zijn vooral gebaseerd op invloeden van vroeger. Denk aan retro kleurtjes, dierenprints en oversized kleding.  Een van de stoffen die naar voren komt in de mode is tweed. Dit is een vrij dikke wollen stof die meestal grijs is of een ruitmotief heeft. Niet alleen tweed is in deze dagen, ook de klassieke gebreide truien zijn helemaal in. Gebreide truien was het laatste jaar ook in, maar nu lijkt het nog meer op de voorgrond te liggen. Zeker in winter is dit heerlijk om te dragen, ook in de Nederlandse herfst is het zeker niet erg om te dragen. Behalve dat het wollen en gebreide truien moeten zijn, is het ook een must als ze een beetje oversized zijn. Truien ruim over de heupen werd vooral getoont in de modeshows. Leuke dames vesten van Demm zijn daarvan de ‘oversized vest Eva Chicago’. Mooi grijs en een vest ietsjes boven de knieën. Deze is te koop voor 64,95 euro.  Ook heeft Demm ruitmotief vestjes te bieden. Bijvoorbeeld de ‘checkered jack Laura short’ en de iets langere versie de ‘checkered vest Laura long’. De korte versie is te koop voor 79,95 euro en de langere versie voor 89,95 euro. Demm biedt deze dagen nog twintig procent korting via hun webshop. 

Wanneer draag je een vestje

Soms is het even passen en meten, staat het vestje wel leuk, is het niet too much of is het niet te warm. Hoe je het ook wendt of keert, een vest wordt een van je favoriete kleding stukken. Je kan het namelijk snel aan en uit doen en het is meestal erg flexibel. Daarnaast zijn vesten geschikt voor vele gelegenheden. Voor eventjes uit, maar ook voor wat chiquere uitjes. Het voordeel is dat een vestje altijd staat, no matter what! Dus dames als je echt niet meer weet, een dagje zitten wordt of dat je juist het voorbeeld wilt zijn voor alle andere dames in het land: draag vestjes deze dagen. Het zal jou en je uiterlijk goed doen.

http://shop.demm.nl/