Trolol
Image default
Hobby en vrije tijd

YouTube gebruiken voor je eigen video’s

YouTube is het platform waarop je video’s kunt bekijken. Het is echter ook mogelijk om je eigen video’s hierop kwijt te kunnen. Andere mensen kunnen dan ook naar jouw YouTube pagina gaan en alle content hierop bekijken.

Ruim 9 miljoen Nederlanders gebruiken YouTube wel eens. Van deze 9 miljoen zit ongeveer 2,8 miljoen er dagelijks op. Het is dan ook zeker mogelijk om een breed publiek aan te spreken. Voor velen is YouTube ook het nieuwe tv kijken. Veel jongeren kijken namelijk nauwelijks meer tv. Ze kijken eerder naar video’s op Netflix en YouTube.

Welke content plaatsen?

Welke content je kan plaatsen op YouTube is een geheel vrije keuze. Je kunt ervoor kiezen om je content te baseren op veel gezochte zoekwoorden. Het is echter doeltreffender als je video’s maakt waar je volledig achter staat. Kijkers zullen dan ook zien dat je er plezier in hebt en er veel van af weet. Originele en grappige sketches worden vaak ook beter bekeken. Mensen willen namelijk afleiding hebben van hun dagelijkse leven.

Let er bij het plaatsen van video’s wel op dat je geen inbreuk maakt op copyright. Dit kan gebeuren doordat je een muzieknummer gebruikt dat niet is vrijgegeven voor openbaar gebruik. YouTube zal dit filmpje dan tijdelijk offline zetten en jou een waarschuwing geven.

Nederlandse YouTube views kopen

Een andere methode om veel kijkers te trekken is door Nederlandse YouTube views kopen. Je koopt dan voor een bepaald bedraag een aantal “nep accounts”. Het bedrijf waar je deze views bij koopt maakt deze accounts aan. Zo zul je in een mum van tijd een groei doormaken in het aantal views op je video’s.

https://gebruikersnamen.nl/product/nederlandse-youtube-views/